"Skoro nevina" !

I tako, opet, jednog malo kišovitog, melahoničkog, radnog dana moj kolega mi izjavi da je sa jednom devojkom spavao i da je bila "skoro nevina" ! Da, da, "skoro nevina" reče on !!!
Kako da ja ovo protumačim !?!?

Posle napornog naprezanja mozga, i pronalaženje njegovih sivih ćelija koji su bar nekako razumno reagovali na ovu izjavu, rešio sam da nešto i kažem. Evo, ovako !
"Skoro nevina" možemo okarakterisati, kao da je devojka u nekom srednjem stadijumu vođenja ljubavi i da njegov "mač" nije uradio-završio ono što bi svaki drugi uradio !
Ili, možda se mislilo da je nešto bilo, ali se ipak nekako izmaklo kontroli ! Pa ja neznam, nisam se našao u toj situaciji, neznam kako je to. Možda to je to neki novi sport-disciplina u vođenju ljubavi ili možda neki izraz u kulturnoj komunikaciji ! Pa, ako neko može da mi objasni "narodski" šta znači ovaj izraz, nek mi kaže, ja sam u neverici, neznanju...

p.s.
Ako pogodiš centar `omašio si sve ostalo!

Коментари

Анониман каже…
Veoma je to rastegljiv pojam. Lepo je to re;eno sa njegove strane, ali je zanimljivo šta bi ona imala reći o svome stanju "skoro nevine".
Verovatno bi se moglo čuti štogod zanimljivo kada bi ona objasnila u kakvom je to stanju.
Анониман каже…
""SKORO NEVINA"""!?!?!?!?!?!NEVEROVATNO!!!!!!!Pa to ni on sam nije znao da objasni kad smo ga danas pitali da nam pojasni taj svoj izraz.Prije ce biti da nije uopste razmisljao o cemu prica ikako ce to zvucati.P.S:Pa to se zna:ili JESTE nevina,ili NIJE nevina.TU NEMA NIKAKVE SREDINE.
Анониман каже…
on je gay

Популарни постови